Mindblowing 50% Discount + Free Shipping For All European Countries. Use Coupon CBCV50.

Fri leverans
Keltiskt inspirerade mönster
|    

Mini Cart

Terms and conditions

Läs dessa villkor noggrant och skriva ut och spara en kopia av dem som referens.

Om Celtic Sangar
Denna webbplats ägs och drivs av DF Marketing, Ruanard, Clonlara, Co.Clare, Irland.
Org.nr: 6423137oFöretag Organisationsnummer: 403137

Göra ett kontrakt
När du gör en beställning hos oss, gör du ett erbjudande att köpa varor. Vi kommer att skicka dig en e-post för att bekräfta att vi har tagit emot din beställning.
I den osannolika händelsen att varorna inte längre är tillgängliga, eller att vi har gjort en prissättning misstag, kommer vi att ge dig råd om detta och inte acceptera din beställning.
Vi kommer inte att ta betalt av dig tills vi har accepterat din beställning.
Hur göra en beställning
Beställningar tas emot antingen via vår online ordersystem eller genom direkt kontakt med oss via e-post eller telefon. Betalning accepteras genom säkra betalningssystem, hipay och PayPal. Vi accepterar också banköverföringar.

Leverans
Vanligtvis varor kommer att skickas från vårt lager vid mottagandet av beställningen. Men om produkten inte finns i lager och måste vara skräddarsydda, kan en väntetid på 10-12 veckor medför.
Vi tror inte på dolda leveranskostnader så alla leveranskostnader ingår i våra priser.
Om varan kommer bort eller skadas under transporten, vänligen meddela oss omgående.

Annullering och Returer
Du kan avsluta ditt kontrakt när som helst fram till sju arbetsdagar efter leverans. För att göra detta, vänligen maila oss eller skriv till oss.
Du behöver inte ge något skäl för annullering. Dock kommer en kort förklaring hjälpa oss att förbättra den service vi erbjuder till kunder i framtiden.
Om du avbryter, måste du returnera varorna till oss på egen bekostnad. Du är ansvarig för risken för förlust eller skada när du kommer tillbaka varor, så du bör ta ut tillräckligt post försäkring för att täcka deras värde.
Om du inte skickar tillbaka varan, kommer vi samla dem, och vi kommer att debitera dig de direkta kostnaderna för insamling. Om du inte vidtar rimliga försiktighetsåtgärder varorna innan de returneras till oss, och detta resulterar i skada eller försämring kommer vi att debitera dig för värdeminskning.
Denna avbokningsregler påverkar inte dina lagstadgade rättigheter - till exempel om varorna är felaktiga eller inte som beskrivs.

Felaktiga varor
Om det finns ett problem med varorna, kontakta oss. Vi kommer att behandla ärendet skyndsamt och i enlighet med dina juridiska rättigheter.
Dataskydd och personlig integritet
Vi välkomnar synpunkter från kunder och all information som mottas av den här webbplatsen kommer inte att vidarebefordras till tredje part.
Tull och skatter (för kunder utanför EU)
Kunden ansvarar för eventuella TULL / importskatter i samband med vår produkt utanför Europeiska unionen