Mindblowing 50% Discount + Free Shipping For All European Countries. Use Coupon CBCV50.

Fri leverans
Keltiskt inspirerade mönster
|    

Mini Cart

Celtic Sängar svarar på frågor om sin kollektion med gjutjärnsängar.

Här är svaren på några av de frågor som har ställts tidigare.

Fråga: Hur ska vi ta hand om våra sängar?

Svar: Polering krävs inte. Att ibland torka av med en ren, mjuk och lite fuktig trasa tar bort eventuellt damm.

 

F: Är era sängar gjorda av massivt stål?

A: Alla våra sängar är tillverkade av tunga stålrör av god kvalitet. Om vi skulle använda massiva stålstänger, skulle sängarna väga över 150 kg och vara omöjliga att transportera eller möblera ditt hem med.

 

F: Är sängens gjutstycken solida?

S: Ja. De är gjorda av metall som har smälts vid över 300 °C och hällts i en gjutbox, där den stelnar med röret för att skapa en evig bindning.

 

F: Hur sätter ni på färgen?

A: När allt metallarbete är komplett sätter vi på färgen som ett torrt pulver. Detta är det moderna och miljömässigt säkraste sättet. Efter denna process placeras sängarna i en modern gasugn, där färgen härdas vid en temperatur på över 160 °C under åtminstone 30 minuter. Detta förhindrar att färgen flagnar och faller av.

 

F: Hur mycket vägar sängarna?

S: Beroende på utformning och storlek, väger sängen 50-70 kg (inklusive ramen). 

 

F: Hur är sängar förpackade?

S: Varje säng är insvept i ett skyddande skum, med extra omsorg om gjutstycken, och har sedan lagts i en kraftig wellpapplåda.

 

F: Hur mycket kostar leverans till mitt hem?

S: Leverans är gratis till våra standardländer.

 

Fråga: Vilka är Celtic Sängar?

A: Vi är ett irländskt registrerat företag.

Vår adress är:
Ruanard, Clonlara, Co Clare, Irland.
Företagets registreringsnummer: 403137

Momsregistreringsnummer: 6423137o

 

Fråga: Vilken garanti får jag när jag handlar hos Celtic Sängar?

Svar: Celtic Sängar är en europeisk tillverkare som erbjuder sängar med livstidsgaranti. Vi är övertygade om kvaliteten på våra produkter och garanterar att du kommer att trivas med dem under en hel livstid. Garantin gäller svetsfogarna och stabiliteten på sängens struktur.

 

Fråga: Hur kan jag spåra min beställning?

A: När du gör din beställning, kommer du under nästföljande arbetsdag att få ett e-postmeddelande med beräknat leveransdatum, för när vi förväntar oss att din beställning når dig. Vi ber om din förståelse för att detta leveransdatum förutsätter att inga oförutsedda lagerproblem, sen hämtning av transportföretaget, förseningar i produktionen etc. inträffar. Du kan lita på att vi kommer att hålla dig uppdaterad om eventuella oförutsedda förseningar.


När din beställning lämnar fabriken, kommer du att få en e-postbekräftelse med information om hur du kan spåra din beställning och viktiga anvisningar gällande leveransen. I ditt e-postmeddelande hittar du en spårningslänk till transportföretagets hemsida där du kan följa din vara. På Celtic Sängar förstår vi vikten av att hålla dig uppdaterad om din beställning.